EN
XX84

XX84

Apertúra

Színházi előadás

Időpontok

Alkotó játszók: Sipos László Márk és Berényi Nóra Blanka
Szöveg: Sipos László
Dramaturg/Harmadik szem: Zrinyifalvi Eszter Anna
Zene: Pecze Ádám / Pallagi Ákos
Fény: Wunderlich Nicolette és Németh Joci
Divattervező: Madácsi Réka
Díszlet: Juhász Kitti és Bánhegyesi Antal
Operatőr/fotós: Katona Tamás
Popvideóklipp/rap: Krusniczky Richárd
Plakát: Mihály Marietta
Külön köszönet Ágoston Gábornak!


- - - És neked mi a kifogásod a megalkuvásra? - - -


Winston W13-2/C eurázsiai keményen dolgozó kisember, közjószág, a Párt tagja, úgy érzi mindenhol megfigyelik. Hallgatják a mobilján, látják a laptopja webkameráján keresztül. Az oltással együtt beadott mikrochippel irányítják a gondolatait, és a fogkrémben lévő fluoriddal tompítják az agyműködését. De most önkéntesen, a saját kamerája elé áll és egy videónaplóban mindent kitálal.
Vajon tényleg létezik a legendás Ellenzék? Honnan tudhatom, hogy a Párt tényleg hazudik, és nem én vagyok az őrült? Minden sokkal könnyebb lenne, ha én is feloldódnék a Nagy Testvérben és elfogadnám az ő igazságát.
Le fognak lőni - nem törődöm vele - tarkón fognak lőni - nem törődöm vele - le nagy testvérrel - le nagy testvérrel… Le a Nagy Testvérrel!

 

Előzetes:

<br>Powered by <a data-cke-saved-href="https://youtubeembedcode.com" href="https://youtubeembedcode.com">youtube embed code generator</a> and <a data-cke-saved-href="https://xn--samla-ln-utan-uc-job.se/" href="https://xn--samla-ln-utan-uc-job.se/">samla lån och krediter utan uc</a>

 

 

Időpontok

Gólem Központ
(1077 Budapest Csányi utca 3.)
2024.05.13. | 18:45

Betöltés...